Porsche Leasing
Corona virus (COVID-19) – Informacion aktual

Siguria vjen e para 

Ne dëshirojmë t'ju informojmë se për shkak të kujdesit paraprak dhe për të parandaluar përhapjen e virusit Korona, kompania jonë operon me një kapacitet të kufizuar. 

Shëndeti dhe mirëqenia e punonjësve tanë, klientëve dhe partnerëve të biznesit është përparësia jonë. 

Ne i pranojmë dhe mbështesim masat e miratuara nga Qeveria e Republikës së Shqipërisë për hir të së mirës së përbashkët dhe do të ndjekim udhëzimet e ekspëve të autoritetve shërbimeve shëndetësore në lidhje me situatën. 

Nëse keni ndonjë pyetje, në lidhje me shitjet, aktivizimin e kontratës, detyrimet në lidhje me kontratat e qirasë financiare ose operacionale, sigurimin e automjeteve, ju lutemi na kontaktoni në: info(kwfat)porscheleasing(kwfdot)al 

Kolegët tanë në detyrë, do t'i përgjigjen pyetjes suaj sa më shpejt të jetë e mundur. 

Faleminderit për mirëkuptimin.

Porsche Leasing, në përputhje të urdhërit të nxjerrë nga Qeveria Shqiptare dhe Banka e Shqipërisë, ofron për të gjithe klientët e saj, të cilët përballen me vështirësi financiare për shkak të situatës pandemike COVID-19, shtyrjen deri në 90 (nëntëdhjetë) ditë të pagesës së këteve mujore sipas kontratave përkatëse në fuqi. Si më poshtë formularët për aplikim dhe instruksionet. Afati i aplikimit për implementimin e Moratoriumit të muajit Prill është 20.04.2020.

Më shumë informacion në lidhje me ofertat tona aktuale për  financimin e automjeteve të partnerëve tanë VW, Audi, Seat, Skoda 

Merrni përparësi nga  përvoja  një lideri të tregut për të bërë më efikase dhe produktive menaxhimin e flotes tuaj

Miratimi i financimit është proces i thjeshtë dhe i shpejtë. Mësoni se çfarë dokumentacioni, ju nevojitet për proceduren e aplikimit dhe shkarkoni formularët dhe dokumentat e nevojshëme